Menu

Individuele opstelling

WAT IS EEN INDIVIDUELE OPSTELLING?

Een individuele opstelling is onderdeel van systemisch werken. Ik werk met jou als individu met een tafel- of tegelopstelling. Systemisch werk gaat ervan uit dat je wordt beinvloed door de systemen waar je deel van uitmaakt. Het is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem.

Je maakt deel uit van verschillende systemen zoals je gezin of je familie.  Wat er in zo’n systeem gebeurt en de plaats die je daarin inneemt bepalen wat je doet en waarom. Al deze systemen hebben invloed op jouw functioneren en welbevinden. Een opstelling maakt verborgen belemmeringen in je systeem zichtbaar en maakt duidelijk waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag of negatieve overtuigingen denkt die je belemmeren in je ontwikkeling en groei. Een opstelling werkt lang door. Elke keer vallen er weer puzzelstukjes op hun plaats.

De methode Systemisch werk is ontwikkeld door Bert Hellinger (Familieopstellingen)

WAT LEVERT EEN INDIVIDUELE OPSTELLING JOU OP?

Het resultaat is afhankelijk van de hulpvraag.

  • inzicht en persoonlijke groei
  • bewustwording
  • meer rust in je hoofd
  • klachten verminderen of verdwijnen

Aanbevelingen en recensies

Anita: Ik wil je bedanken voor de onvergetelijke ervaring die ik bij jou, en door jou, heb ervaren. Ik voelde me bij de sessie heel erg op mijn gemak en ontspannen. Één heel bijzonder moment was het voor mij, om me verbonden te voelen met mijn moeder, mijn oma, mijn overgrootmoeder en betovergrootmoeder. Na afloop voelde ik me opgelucht, bevrijd en blij, maar ook heel rustig. Dat gevoel is me nog wel een paar dagen bijgebleven. Soms denk ik er nu nog eens aan onze sessie en dan komt dat fijne gevoel weer naar boven. Dat is ook vaak heel emotioneel, maar daarna ben ik altijd weer blij en dankbaar. 

 

In contact komen met Blij Vrij Zijn

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact