Menu

Leven met minder of zelfs zonder fysieke en mentale klachten

JIJ VERLANGT NAAR EEN LEVEN WAARIN JE MINDER LAST HEBT OF VERLOST BENT VAN JE FYSIEKE OF MENTALE KLACHTEN 

Fysieke klachten die ik in mijn praktijk behandel zijn o.a.

 

… algemene (vage) (chronischer)  fysieke klachten

… klachten m.b.t. spieren en gewrichten (bij ontstekingen kan het langer duren

… reumatische klachten (geen behandeling bij een ontsteking)

… fibromyalgie

… huidklachten

… vermoeidheid

… buikklachten

… darmklachten: obstipatie, diaree, prikkelbaar darmsyndroom, spastische darm, ziekte van Crohn

… hoofdpijn en migraine

Mentale klachten die ik in mijn praktijk behandel zijn o.a.

… slaapproblemen

… faalangs

… examenvrees

… stress

… burn-foutverschijnselen (lusteloosheid en vermoeidheid)

… vermoeidheid

Kortom, je wilt weer vrij en blij leven.

 

Ik help je graag d.m.v. magnetiseren en energetische massages. Indien nodig maak ik ook gebruik van Mind Eye Power, regressie en/of coaching om de onderliggende oorzaken van de klachten aan te pakken. 

 

Meer over de verschillende behandelmethoden

 

 • WAT LEVERT MAGNETISEREN JOU OP?

  Door het verwijderen van blokkades in aura’s en chakra’s, het herstellen van de aura’s en chakra’s en het instralen van positieve kosmische energie ervaar je

  • Hernieuwde energie.
  • Balans in je emoties.
  • Balans in je energie.
  • Ontspanning in je lichaam en geest.
  • Innerlijke rust.
  • Lichaam en ziel komen in evenwicht.
  • Inzichten in voor jou moeilijke situaties

   

  DUUR EN TARIEVEN MAGNETISEREN (eventueel in combinatie met een energetische massage)

  Een magnetiseersessie  duurt ongeveer 45 minuten en kost  €50,=.

   

  Aanbevelingen
  ‘ Desirée helpt je op een prettige, ontspannen en toegankelijke manier je energiestroom weer op gang te brengen. Dit doet ze onder andere door blokkades op te heffen. Blokkades waar je je -misschien- niet direct bewust van bent, maar na de behandeling wel het positieve effect van ervaart. Behalve dat het magnetiseren van Desirée mij ontspanning brengt, draagt het bij aan bewustwording van persoonlijke aandachtspunten en helpt het me ook mijn krachtige oorsprong te voelen.  Ze brengt mij vanuit mijn hoofd weer naar mijn hart. Ik kan iedereen aanraden om bij pijnklachten, een verstoorde energiehuishouding of gewoon als een regelmatige ‘onderhoudsbeurt’ een sessie te boeken bij Desirée van Wijk.’ Heleen (49) 
  ‘Desirée brengt je door haar open karakter op een heel natuurlijke manier in een ontspannen sfeer. Niets geforceerds. Zonder aan te geven waarvoor ik behandeld zou willen worden, maar dat wel in mijn achterhoofd houdende, begon ze aan de behandeling.  Ik voelde fysiek al snel van alles. En dat terwijl ze me amper aanraakte.  Van aangename warmte en tintelingen tot zwaar gevoel in ledematen en koude rillingen. Ook mentaal voelde ik dat ik in eerste instantie emotioneel werd (bleek later dat dat was op het moment dat ze de blokkade ter hoogte van mijn keel aan het opheffen was), maar daarna voelde ik rust, een heerlijk ontspannen gevoel. Een paar dagen na de behandeling merkte ik dat ik me makkelijker uitte, van binnen naar buiten trad. Die blokkade was verdwenen. Door me beter en meer te uiten, voel ik me lekkerder en meer ontspannen in mijn vel.  Dankjewel Desirée ?’ Gerda (40) 
   ‘Ik heb van de sessies en mijn gesprekken met Desirée genoten. Het heeft me letterlijk meer energie gegeven. Het heeft me ook meer inzicht gegeven in mezelf en me laten nadenken over waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Als Desirée in het begin mijn voeten vastpakte om te aarden voelde dat voor mij heel prettig en merkte ik ook dat ik kon ontspannen. Ik voelde regelmatig tintelingen in mijn benen tijdens de sessies en ook mijn rechterarm voelde een keer loodzwaar aan. Desirée doet alles heel rustig en ik vind het het coachgesprek na de behandeling een absolute meerwaarde.’ Marion (42)

   

  WAT LEVEREN ENERGETISCHE MASSAGES JOU OP?

  • Hernieuwde energie.
  • Balans in je emoties.
  • Balans in je energie.
  • Ontspanning in je lichaam en geest.
  • Innerlijke rust
  • Lichaam en ziel komen in evenwicht

   

  DUUR EN TARIEVEN ENERGETISCHE MASSAGES

  Een behandeling  duurt ongeveer 45-60 minuten en kost  €50,=.

   

In contact komen met Blij Vrij Zijn
Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact