Menu

Magnetiseren

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel ik op mijn site essentiële helende informatie deel die de gezondheid van een ieder enorm ten goede zou kunnen komen, is zij toch niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw huisarts. Blijf altijd onder controle van een arts.
Magnetiseren is een mooie aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, maar nooit een vervanging.

WAT IS MAGNETISEREN?

Veel mensen denken dat magnetiseren hetzelfde is als magnetiseren. Dat is zeker niet het geval.

Tijdens het magnetiseren werk ik met jouw energetisch lichaam. Mijn handen houd ik boven je lichaam en heel soms raak ik je lichaam aan. Je kleren kun je gewoon aanhouden. Tijdens het magnetiseren

 • spoor ik energetische blokkades op in je aura (energieveld rondom je fysieke lichaam) en chakra’s (energiecentra). 
 • hef ik energetische blokkades op door oude overtollige energie weg te nemen uit je aura (energieveld rondom je fysieke lichaam) en chakra’s (energiecentra). 
 • laad ik het energetisch lichaam weer op met positieve schone energie. Het tekort aan energie wordt gelijk opgevuld.

Op deze manier wordt de energiebalans weer hersteld: de energie stroomt weer goed door je hele lichaam en het zelfhelende vermogen van je lichaam en geest wordt weer geactiveerd. 

WAT LEVERT MAGNETISEREN JOU OP?

 • Je energiebalans wordt hersteld.
 • Hernieuwde energie: je lichaam voelt weer hoe energie hoort te zijn.
 • Ontspanning in lichaam en geest. Innerlijke rust.
 • Verlichting of verdwijnen van fysieke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, darmklachten en vermoeidheid.
 • Verlichting of verdwijning van geestelijke klachten zoals angsten, slaapproblemen, stress-gerelateerde klachten, emotionele disbalans en overprikkeling.
 • Minder last van energetische blokkades die zich opstapelen

Na de behandeling bespreek ik kort wat ik heb ontdekt en wat ik heb gedaan.

WELKE MAGNETISEERBEHANDELINGEN WORDEN OP DIT MOMENT BIJ NIEUWETIJDSLAB GEGEVEN?

 • Algemene healing (aura en chakra’s) 
 • Specifieke healing bij een fysieke of mentale klacht

Optie na overleg:

 • Aanvullend een energetische buikmassage.
 • Aanvullend een energetische lichaamsmassage.

Na één enkele magnetiseersessie kun je al na 1 tot 3 dagen de hernieuwde energie en ontspanning ervaren. Mijn advies is om minstens 3 behandelingen te ondergaan. Pas na een paar behandelingen zul je de energie ervaren die gelijk is aan je geboorte-energie, waardoor je leuke en minder leuke dingen beter aankan.

Indien gewenst kunnen we na de sessie in een aanvullende coach-gesprek dieper ingaan op de achterliggende oorzaak van lichamelijke en psychische klachten. Het is belangrijk om de oorzaak van je klachten aan te pakken. Gebeurt dit niet, dan zal je lichaamsenergie na een tijdje weer in disbalans raken.

 

BABY’S EN KLEINE KINDEREN

Baby’s en kleine kinderen reageren heel goed op energie en dus ook op energetische behandelingen. Kom gerust langs als je kindje last energetisch uit balans is door een moeilijke zwangerschap of een zware bevalling.

Symptomen bij baby’s zijn bijvoorbeeld veelvuldig huilen, overstrekken of darmkrampjes.

Als kleine kinderen hun emoties of trauma’s niet goed kunnen verwerken kunnen ze symptomen vertonen zoals bedplassen, onverklaarbare angsten, stress, nachtmerries, opstandigheid of driftbuiten

 

Aanbevelingen

Heleen (49-docent): ‘ Desirée helpt je op een prettige, ontspannen en toegankelijke manier je energiestroom weer op gang te brengen. Dit doet ze onder andere door blokkades op te heffen. Blokkades waar je je -misschien- niet direct bewust van bent, maar na de behandeling wel het positieve effect van ervaart. Behalve dat het magnetiseren van Desirée mij ontspanning brengt, draagt het bij aan bewustwording van persoonlijke aandachtspunten en helpt het me ook mijn krachtige oorsprong te voelen.  Ze brengt mij vanuit mijn hoofd weer naar mijn hart. Ik kan iedereen aanraden om bij pijnklachten, een verstoorde energiehuishouding of gewoon als een regelmatige ‘onderhoudsbeurt’ een sessie te boeken bij Desirée van Wijk.’

Gerda (40-EFT-therapeut): ‘Desirée brengt je door haar open karakter op een heel natuurlijke manier in een ontspannen sfeer. Niets geforceerds. Zonder aan te geven waarvoor ik behandeld zou willen worden, maar dat wel in mijn achterhoofd houdende, begon ze aan de behandeling.  Ik voelde fysiek al snel van alles. En dat terwijl ze me amper aanraakte.  Van aangename warmte en tintelingen tot zwaar gevoel in ledematen en koude rillingen.Ook mentaal voelde ik dat ik in eerste instantie emotioneel werd (bleek later dat dat was op het moment dat ze de blokkade ter hoogte van mijn keel aan het opheffen was), maar daarna voelde ik rust, een heerlijk ontspannen gevoel. Een paar dagen na de behandeling merkte ik dat ik me makkelijker uitte, van binnen naar buiten trad. Die blokkade was verdwenen. Door me beter en meer te uiten, voel ik me lekkerder en meer ontspannen in mijn vel.’ 

Marion (42-manager): ‘Ik heb van de sessies en mijn gesprekken met Desirée genoten. Het heeft me letterlijk meer energie gegeven. Het heeft me ook meer inzicht gegeven in mezelf en me laten nadenken over waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Als Desirée in het begin mijn voeten vastpakte om te aarden voelde dat voor mij heel prettig en merkte ik ook dat ik kon ontspannen. Ik voelde regelmatig tintelingen in mijn benen tijdens de sessies en ook mijn rechterarm voelde een keer loodzwaar aan. Desirée doet alles heel rustig en ik vind het het coachgesprek na de behandeling een absolute meerwaarde.’ 

 

 

In contact komen met Blij Vrij Zijn

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact