Menu

Mind Eye Power

WAT IS MIND EYE POWER?

Mind Eye Power gebeurt met horizontale en verticale oogbewegingen en geestkracht. Daardoor denk je misschien aan EMDR, maar dat is echt anders. M.b.v. MEP worden door oogbewegingen diepgaande oude onverwerkte emoties opgeschoond tot in de bindweefsels van de organen en tot in het celgeheugen. Tijdens de behandeling laat je niet alleen oude pijn, angsten en houvasten los. Je integreert ook een nieuw netwerk van gewenst denken, voelen en gedrag (dat waar jij naar verlangt). 

Bij MEP merk je al snel affect. De emotionele lading is aan het eind van de eerste sessie vaak al afgenomen en soms zelfs verdwenen. Na een week (waarin je dagelijks korte oefeningen moet doen) kom je terug voor een evaluatie. Als de lading nog aanwezig is, dan word je daar weer op behandeld. De ervaring is dat 2 sessies vaak al voldoende zijn om 1 thema aan te pakken. Hardnekkige thema’s die al lang spelen hebben vaak een extra sessie nodig.

WAT LEVERT MIND EYE POWER JOU OP?

Het resultaat is afhankelijk van de hulpvraag of het thema waar we mee aan de gang gaan. Wat overeenkomt is dat de lading van emoties, angsten, saboterende overtuigingen en belemmerende gedragspatronen vermindert en zelfs verdwijnt.

Als erkend en gecertificeerd Mind Eye Power practitioner ben ik opgeleid door Jacqueline Venbrux. Zij is een lichaamsgericht werkend psychologe en grondlegger van de Mind Eye Power methode.

Lees meer over Mind Eye Power op www.mindeyepower.nl. Ik sta daar ook vermeld als erkend gecertificeerd Mind Eye Power practitioner (www.mindeyepower.nl/mep-practitioners)

 

Aanbevelingen en ervaringen

I.G. (leerkracht)*: (…) Dankzij de mind eye power heb ik weer meer zelfvertrouwen en ben ik veel assertiever geworden. Het was wonderbaarlijk hoe snel ik baat had bij deze aanpak. De twee sessies hebben verandering in mijn leven gebracht. Hier ben ik haar heel erg dankbaar voor! Ik kan iedereen die het moeilijk heeft ‘Blijvrijzijn’ aanraden.

Rita (49): Desirée heeft op een vakbekwame manier de lading van mijn negatieve gedachten weten te ‘resetten. Overtuigingen, die me verlamden, verdwenen en ik voelde me na twee behandelingen direct minder onzeker en een stuk zelfbewuster. Ik kan het iedereen aanraden die kampt met denkbeelden die misschien niet stroken met de werkelijkheid en enkel verlammend werken.’ 

Anneke (moeder van van jongen van 12 met angsten): Ik vond het vooral wonderbaarlijk hoe snel mijn zoon baat had bij de eerste en daarna de tweede sessie. Na de tweede sessie kwam hij huppelend naar buiten en vertelde enthousiast hoe goed het was gegaan. Nu gaat het goed en ervaart hij nog steeds effect van de sessies. Heel fijn! 

J.E. (12)*: Van te voren was ik wel een beetje zenuwachtig, maar toen ik daar was nam het al snel af. Desirée pakte het eerst voorzichtig aan en bouwde rustig op. Het was moeilijk, maar ik kreeg de tijd en het werd goed uitgelegd. De methode was heel bijzonder en dus ook interessant. Nu gaat het goed en is mijn angst heel erg verminderd. Ik heb twee sessies bij Desirée gehad hiervoor. Ik zou het anderen die angst hebben ergens voor ook zeker aanraden.

K.O. (43)*: Mijn ervaring met MEP is dat het op een heel diep niveau doorwerkt. Er worden veel lagen geraakt. Het thema dat eerst zo beladen was, voeltnu licht. Het is best belangrijk om de verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de behandeling goed op te pakken. MEP kan op een ‘quick fix’ lijken maar is het zeker niet. Water drinken na de behandeling, de oefeningen oppakken en de rust nemen zorgen voor een nog beter resultaat. 

E.R. (49)*: Ik heb twee keer een sessie van Mind Eye Power gevolgd en bij de laatste keer had ik echt het gevoel dat ik meer in mijn kracht stond. Ik had diezelfde dag een afspraak waar ik erg tegen op zag en waar ik mij vooraf onzeker over voelde. Na de behandeling kon ik mij tijdens het gesprek echt goed neerzetten en goed vanuit mijzelf spreken. Dat was heel prettig om te ervaren. Ik vond het wonderlijk om zo snel resultaat te merken. Desirée zorgt voor een ontspannen en veilige plek. Zij is een warm, lief persoon met veel empathie, waar je je snel op je gemak bij voelt.  

* Sommige cliënten willen graag anoniem hun verhaal vertellen. Ik ben blij met elk verhaal uit het hart.

 

In contact komen met Blij Vrij Zijn
Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact