Menu

Regressie

WAT IS REGRESSIE?

Regressietherapie is een vorm van hypnotherapie waarbij je zonder hypnose toegang krijgt tot je onderbewuste. In je onderbewustzijn verken je de oorzaken van jouw fysieke en emotionele klachten. Dit zijn vaak onverwerkte verdrongen problemen, ervaringen en emoties uit je kindertijd. Soms ga je tijdens een regressie zelfs verder terug in de tijd bijvoorbeeld naar je geboorte of naar een voorleven.

Tijdens de sessies komen alleen die gebeurtenissen naar boven die van belang zijn voor jouw verwerking op dat moment. Door contact te maken met je onderbewustzijn krijg je mooie inzichten en word je je bewust van nieuwe manieren om op een positieve manier in het leven te staan, zodat je weer een vrij en gelukkig mens kunt worden.

WAT LEVERT EEN REGRESSIESESSIE JOU OP?

Het resultaat is afhankelijk van de hulpvraag of het thema waar je mee aan de gang gaat.

  • Verwerking van oude pijn.
  • Heling van oude pijn.
  • Bewustwording.
  • Inzicht.
  • Geen last meer van negatieve belemmerende patronen.
  • Geen last meer van angsten.
  • Geen last meer saboterende overtuigingen.

 

 

Aanbevelingen en ervaringen

Karin (47): Regressietherapie klinkt misschien voor veel mensen zweverig. Toch is Desirée absoluut niet vaag en helpt ze op een hele concrete en prettige manier om terug te gaan naar (onverwerkte) emoties en ervaringen. Desirée liet me oude emoties voelen. Door deze blokkades en overtuigingen opnieuw te beleven leek ik ze te kunnen verwerken. Het heeft mij bewust gemaakt van mijn patronen en het inzicht gegeven dat sommige emoties bij het verleden horen en niet helpend zijn in het nu.

Desirée helpt je groeien. Ze liet me tijdens de sessie niet denken, maar voelen. Sommige emoties kon ik niet plaatsen bij mezelf, maar dankzij de professionele begeleiding werd ik me, door visualisatie steeds meer bewust van mijn gevoelens. Doordat ik ze in zag, kon ik ze loslaten. 

In contact komen met Blij Vrij Zijn

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

 

Ga door naar contact